Opslag

Bij verhuisbedrijf Transportheren kun je tijdelijk je inboedel opslaan. Dat kan alleen als je je verhuizing ook aan ons uitbesteedt. De prijs van de opslag wordt vaak opgenomen in de totaalkosten van de verhuizing.

Heb jij tijdelijk opslag nodig? Daar kunnen wij bij helpen!

Indien u geïnteresseerd bent in de tijdelijke opslag die Transportheren u aanbiedt dan nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen. Een ruimte van ongeveer 20m3 (de inboedel van een tweekamerappartement) op een verdieping kost gemiddeld zo’n €125 per maand. Een flinke opslagunit (circa 40m3) op de begane grond kost gemiddeld €200 per maand.

Als u emigreert, maar van plan bent uiteindelijk naar Nederland terug te keren, dan kunt u uw bezittingen zolang als u dat wilt in een opslagruimte bewaren. Als u besluit om u permanent te vestigen in het nieuwe land, dan kunt u gemakkelijk de inhoud van de opslagruimte laten overbrengen naar uw nieuwe huis.

Wanneer huur je extra ruimte voor je inventaris?

Extra inboedelopslag kan door verschillende oorzaken heel nuttig zijn:

  • Als je extra ruimte nodig heeft in verband met de snelle verkoop van je oude woning
  • Wanneer je vertraging heeft opgelopen bij het vinden van een nieuwe woning
  • Als je door omstandigheden je nieuwe woning niet op de afgesproken datum is opgeleverd
  • Wanneer je graag in etappes wilt verhuizen en niet meteen al je inboedel in je nieuwe woning wilt hebben staan
  • Als je je tijdelijk extra ruimte nodig heeft

Als een van de bovengenoemde stellingen je bekend voorkomt, dan is het tijdelijk opslaan van je inboedel een goede oplossing. Op deze manier zijn al je spullen tijdens de door jou opgegeven periode veilig opgeslagen. Inboedelopslag wordt aangeboden door verhuisbedrijven in heel Nederland. Je hoeft dus niet ver te rijden om van een van deze opslagmogelijkheden gebruik te maken.

Neem contact met ons op

Bel ons

Stuur ons een appje!

Je kunt ons bereiken via:

Info@transportheren.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan