Snel en makkelijk

Spoed Verhuizing

Soms is het noodzakelijk dat u binnen een zeer korte tijd moet verhuizen naar een ander adres. Wanneer dit het geval is, hebben we het over een spoedverhuizing. Voor de meeste mensen is het erg vervelend om onverwachts wegens omstandigheden te moeten verhuizen. Het levert veel stress op en neemt veel zorgen met zich mee. Om te zorgen dat u z.s.m. kan verhuizen staat  verhuisbedrijf Transportheren voor u klaar om uw verhuizing binnen de kortste keren te realiseren. Heeft u met spoed een verhuisbedrijf nodig en bent u benieuwd wat verhuisbedrijf Transportheren voor u kan betekenen? Neem dan snel contact met ons op. Ons team zal u direct te woord staan en met een oplossing komen.

Verhuizen checklist

  1. Inpaktips vragen aan uw verhuisbedrijf.

2. Heeft u een verhuislift nodig?

3. Heeft u verhuisdozen nodig?

4. Inlichten verzekeraar over verhuizing.

5. Offerte aanvragen.

  1. Laat de koelkast ontdooien

2. Houd voldoende parkeerplaats vrij.

3. Pak uw laatste spullen in.(kunnen wij in de offerte meenemen)

4. Demontage van bedden indien nodig is.(kunnen wij in de offerte meenemen)

5. Afscheid van uw buren nemen.

  1. Verhuismap maken.

2. Inventarislijst maken( hoeveelheid dozen/grote spullen).

3. Lege dozen klaar hebben staan i.v.m. gordijnen.

4. Sleutels opbergen in een sleutelzakje.

5. Gas en elektra afsluiten in dien het nodig is.

  1. Koelkast/vriezer 1 dag laten accommoderen.

2. Alles zoveel mogelijk op de juiste plek neer zetten.

3. Alle uitgepakte spullen controleren op schade.

4. Afrekenen met uw ervaren verhuizer

5. Genieten van uw nieuwe woning!

Transportheren voor uw spoedverhuizing

Wanneer u zich in de situatie bevindt waarin er met spoed verhuist moet worden is het belang dat er geluisterd wordt naar uw wensen. Er zijn meerdere redenen waarom er op korte termijn een verhuizing moet plaatsvinden. Het kan bijvoorbeeld te maken hebben met een scheiding, overlijden van een naaste of het stopzetten van een huurcontract. Omdat u in een vervelende situatie verkeert, staat Transportheren voor u klaar om uw zorgen uit handen te nemen. Door middel van een goede samenwerking en het gebruik van de juiste verhuismaterialen, bent u binnen de kortste keren verhuist naar uw nieuwe woonlocatie.

Klein transportservice

Als alles achter de rug zit en bent u verhuist naar uw nieuwe locatie, Hoopt Transportheren dat u met een met gerust hart kunt terug kijken over het verloop van de spoed verhuizing. Heeft u een bankstel of kast die ergens opgehaald moet worden? Voor ons is geen transport te klein. Hiervoor maken wij graag een prijs voor u op. Dan kunt u altijd contact met ons opnemen om uw vraag te stellen.

Je kunt ons bereiken via:

Info@transportheren.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan