Senioren verhuizing

We helpen u graag met het verhuizen van uw spullen.

Gaat u of uw dierbare het geliefde huis verruilen voor een seniorenwoning? Heeft u een respectabele leeftijd bereikt en kunt u niet langer in uw huidige huis blijven? In dat geval verhuist u met verhuisbedrijf Transportheren zorgeloos naar uw nieuwe woning. Wij hebben jarenlange ervaring in het verhuizen van senioren naar hun laatste woning en weten dan ook als geen ander wat hierbij komt kijken. Wij begeleiden graag uw verhuizing en regelen alles tot in de puntjes. U zit binnen korte tijd met de gewenste inboedel op uw nieuwe plek.

Uw seniorenverhuizing kunt u met een gerust hart toevertrouwen aan de verhuizers van Transportheren! 

Als het uw eigen seniorenverhuizing betreft, kunt u hoogstwaarschijnlijk wel wat hulp gebruiken van ervaren verhuizers. Het is voor de oudere mensen simpelweg niet meer zo eenvoudig om zware spullen te verplaatsen. Hier springen de verhuizers van Transportheren graag voor u in. Vooraf overleggen wij met u waarmee u graag wenst geholpen te worden tijdens de verhuizing. Of dit nu enkel het verplaatsen en verhuizen van de inboedel betreft of een volledig verzorgde verhuizing, alles behoort tot de mogelijkheden.

Fullservice verhuizing voor senioren​

Wilt u zelf geen omkijken hebben naar deze stressvolle laatste verhuizing? Geen probleem. Onze verhuizers zijn goed opgeleid in seniorenverhuizingen en weten als geen ander hoe emotioneel deze verhuizing voor u kan zijn. Zij gaan dan ook met veel respect voor u aan het werk en overleggen graag van tevoren met u welke spullen er mee naar de nieuwe woning gaan en welke achterblijven. Als u kiest voor een fullservice verhuizing wordt alles, van het inpakken tot het weer aansluiten van uw apparatuur, voor u tot in de puntjes geregeld.

Mogelijkheid tot opslag van inboedel

Een kenmerk van een seniorenverhuizing is dat de senior er vaak in oppervlakte van de woning op achteruitgaat. Er zal dus goed moeten worden bekeken welke inboedel kan worden verhuisd naar de nieuwe woning en welke spullen er zullen achterblijven. Holland Movers denkt graag met u mee en biedt u de mogelijkheid tot opslag van meubelen die niet mee kunnen naar de nieuwe woning, maar u wel in uw bezit wil houden. Ook is het geen enkel probleem voor onze verhuiswagen om de inboedel op verschillende plekken te bezorgen. Hierbij is een goede planning van groot belang. Onze ervaren verhuizers staan graag voor u klaar om u hiermee te helpen.

Wanneer u te maken krijgt met een woningontruiming nadat uw dierbare is overleden, is dat een zeer emotionele gebeurtenis. De verhuizers van Transportheren hebben de afgelopen jaren al vele mensen geholpen bij het ontruimen van woningen na overlijden. In vele gevallen moet de woning binnen korte tijd volledig worden leeggeruimd en komt de hulp van ervaren verhuizers goed van pas. Veel senioren betrekken een kleinere woning in de buurt van hun huidige woning. Wij bieden u een complete service op niveau.

Kunt u ook de hulp van ervaren verhuizers gebruiken bij een woningontruiming na overlijden? 

 

Offerte aanvragen

Kunt u ook de hulp van ervaren verhuizers gebruiken bij een woningontruiming na overlijden?

Je kunt ons bereiken via:

Info@transportheren.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan