Zakelijke verhuizing

Naast particulieren verhuizingen, kun je ook voor bedrijfsverhuizingen bij ons terecht. Ga je bijvoorbeeld verhuizen naar een nieuw kantoorpand of krijgt je bedrijf een nieuwe vestiging of een extra pand? Wij hebben al veel bedrijven mogen verhuizen naar hun nieuwe pand, wij nemen daarom graag je bedrijfsverhuizing uit handen.

Een goede planning is bij een zakelijke verhuizing erg belangrijk. Je wilt immers een vlotte verhuizing zodat je bedrijf weer zo snel mogelijk in business is. Wij weten als geen ander hoe belangrijk het is om zorgvuldig met de bedrijfsmeubilair en bedrijfsgevoelige informatie om te gaan. Ben je benieuwd wat een bedrijfsverhuizing bij ons kost? Vraag dan een vrijblijvende offerte bij ons aan.

Vraag nu een vrijblijvende offerte aan

Zonder zorgen verhuizen

Een bedrijfsverhuizing kan veel stress veroorzaken en vereist een goede planning en coördinatie. Als verhuisbedrijf nemen wij deze zorgen graag bij je uit handen. Wij denken graag met je mee over het in de juiste volgorde overbrengen van je spullen naar het nieuwe adres. Door ons professioneel verhuismateriaal zoals verschillende verpakkingsmaterialen en verhuiswagens in combinatie met ons bedrijfsverhuizingen kunnen wij je voorzien van een vlekkeloze bedrijfsverhuizing.

Een bedrijfsverhuizing kan bij Verhuisbedrijf Transportheren zowel door-de-weeks als in het weekend of zelfs in de avonduren. Doordat wij op ieder moment, wanneer het jou het best uitkomt, beschikbaar zijn, is er zo weinig mogelijk oponthoud binnen de werkzaamheden van je bedrijf.

Naast een flexibele verhuizing, voorzien we je ook van een kwalitatieve verhuizing zodat we je spullen ongeschonden op de nieuwe werkplek kunnen krijgen. Dit doen we door gebruik te maken van professioneel verhuismateriaal zoals stevige verhuisdozen en verhuisliften. Om je spullen te beschermen gebruiken wij tevens verhuisdekens en beschikken wij over voldoende steekwagens en rolcontainers voor een vlotte verhuizing.

Je kunt ons bereiken via:

Info@transportheren.nl

Vraag een vrijblijvende offerte aan